Adakah Membeli Lalu Lintas Untuk Laman Web Anda Benar-benar Langkah Terbaik?

terbaik

Sebilangan besar daripada kita yang memiliki laman web atau laman web afiliasi apa pun, tahu bahawa lalu lintas sama dengan penjualan berpotensi. Sekiranya anda tidak mempunyai lalu lintas, anda tidak mendapat petunjuk atau orang yang berminat dengan penjualan anda, dan anda tidak akan menjual apa-apa. Apa gunanya menjual sesuatu, jika anda tidak mengambil proses yang betul dalam menghasilkan lalu lintas? Tanpa lalu lintas, semua usaha anda sia-sia, dan terus terang bukan itu yang mempunyai laman web, bukan? Ini mengenai kejayaan bukan kegagalan! Maksudnya ialah dengan mendapatkan sebanyak mungkin lalu lintas ke laman web anda. Fikirkannya dari segi ini; katakan anda mempunyai perniagaan di luar talian tetapi anda berada di tempat yang tidak jelas di mana tidak ada yang dapat melihat anda atau tidak ada yang tahu tentang anda. Bagaimana anda membetulkan sesuatu seperti ini?

Kemungkinan anda akan mengiklankan di mana sahaja mungkin, surat khabar, majalah, TV, malah anda DOWNLOAD APK 918KISS2 mungkin menjadikan “tanda” perniagaan anda lebih terbuka, atau lebih besar untuk membuat orang memperhatikannya. Itulah cara yang sama seperti laman web anda, terutama ketika anda pertama kali memulakan dan tidak mempunyai PR yang baik dan tidak mempunyai pautan balik. Sekiranya anda tidak mengiklankan dan membawa orang ke laman web anda, anda tidak akan pernah dikenali! Sekiranya anda ingin membeli lalu lintas, lebih baik membeli 10.000 dan mendapatkan 100 jualan, daripada membeli 1000 dan mendapatkan 1 jualan. Intinya adalah penukaran, jelas. Tetapi untuk mendapatkan penukaran yang lebih tinggi, anda perlu membeli jumlah lalu lintas yang lebih tinggi.

Sekarang banyak orang dalam talian yang bangga menerima banyak lalu lintas dan banyak penjualan melakukannya melalui teknik lalu lintas berbayar dan slogan; “anda harus mengeluarkan wang untuk menghasilkan wang” sangat berguna dan merupakan pernyataan yang sangat benar. Anda berpotensi untuk beriklan di setiap laman web diklasifikasikan dalam talian, tetapi yang menarik tentang membeli lalu lintas adalah anda mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk menyasarkan orang yang benar-benar berminat. Saya telah mencuba laman web yang dikelaskan dan nampaknya saya mendapat banyak orang yang banyak bertanya, tetapi tidak ada yang mahu membeli. Walaupun saya telah membeli lalu lintas dan menerima penukaran yang jauh lebih besar kerana “iklan” yang anda beli ini dihantar kepada orang yang benar-benar berminat dengan niche tertentu anda. Contohnya, saya mempunyai perkhidmatan perniagaan;

Sebaliknya, apabila saya membeli lalu lintas, saya boleh menghantarnya ke iklan atau perniagaan atau bahkan perkhidmatan laman web dan saya menerima lawatan dari orang-orang yang benar-benar berminat dengan bidang saya. Selain itu, di laman web yang diklasifikasikan anda tidak dapat menjamin pengunjung, dan di banyak laman lalu lintas anda dapat menjamin kunjungan yang sebenar!

Jadi bagaimana sebenarnya sesuatu seperti ini berfungsi? Sebahagian besar di kebanyakan laman web anda akan dikenakan bayaran setiap pakej, katakanlah 1,000,000 Pelawat, yang disasarkan ke tempat anda dengan harga $ 785 Ini mungkin kelihatan seperti banyak tetapi ingat, mereka dihantar ke laman web anda dan mereka berminat dengan niche anda. Walaupun anda hanya menjana $ 1000, anda tetap mendapat keuntungan! Selain menghantar lalu lintas ke laman web utama saya untuk penjualan pada perkhidmatan dan atau produk saya, saya juga suka membeli lalu lintas dengan alamat IP 24-48 jam yang unik untuk laman web yang saya iklankan BPS. Anda tahu, jika anda mendapat laman web yang bagus yang membayar $ 3,00 per seribu tontonan dan anda menghantar 10,000 orang yang sama dengan 10,000 tontonan, anda baru memperoleh $ 300 yang sangat pantas. Bagi saya, itu sungguh luar biasa. Dan lebih mengagumkan jika trafik dengan harga 10k lebih murah daripada mengatakan $ 200 kerana ketika itu anda memperoleh keuntungan $ 100.

Apa yang saya maksudkan; menjana keuntungan dan tidak membelanjakan lebih banyak. Perkara lain adalah bahawa anda tidak perlu menggunakan lalu lintas berbayar untuk satu perkara, anda boleh mempunyai banyak kegunaan untuk sesuatu seperti ini yang benar-benar dapat membuahkan hasil. Malah ada tawaran seperti tawaran BPA (panggilan per tindakan) di mana anda mendapat jumlah dolar sebanyak X setiap pendaftaran percuma. Laman web gabungan di mana anda menjual produk sebenar, CPM, perkhidmatan penjualan anda, dan lain-lain. Anda benar-benar dapat memperoleh nilai dolar anda di laman web yang menawarkan lalu lintas berbayar dan jika laman web ini benar-benar baik, mereka akan menawarkan banyak pakej seperti disasarkan, tidak disasarkan, pop -ups, tanpa pop up, trafik AS, lalu lintas UK, penghantaran 24 jam dengan suara, penghantaran 48 jam tanpa suara, kasino, dan lain-lain. Pakej biasanya berkisar antara 1,000 hingga 1,000,000 yang belum selesai di laman web! Banyak syarikat besar dalam talian menghasilkan lalu lintas puluhan ribu sehari dan sepuluh hingga lima belas peratus yang sedikit benar-benar membeli sesuatu, tetapi peratusan yang rendah itu cukup untuk memberi mereka perniagaan yang baik dan seterusnya menghasilkan keuntungan! Bayangkan saja, anda berpotensi memiliki “keberuntungan” yang sama dengan mereka!