Undang-undang AS Tidak Melambatkan Poker

      No Comments on Undang-undang AS Tidak Melambatkan Poker
situs

4 tahun yang lalu, poker dalam talian mula berkembang. Setelah membaca banyak buku poker dan bermain permainan selama beratus-ratus jam dalam talian, satu individu memutuskan untuk menerbitkan bukunya sendiri. Buku ini mempunyai tajuk yang sangat kontroversial, dan buku itu terjual beribu-ribu.

“Penjualan buku membuka pintu kepada perkara mega888 – barang yang lebih besar dan lebih baik. Saya mula mempromosikan laman web poker utama tertentu dan sebelum saya mengetahuinya, saya menerima cek puluhan ribu dolar setiap bulan hanya untuk merujuk pemain. Gabungan poker teratas berjaya lebih dari $ 100,000 sebulan. Sesiapa sahaja yang mempunyai laman web yang sangat dikunjungi dapat memperoleh kejayaan dengan poker dalam talian. Yang diperlukan hanyalah untuk menghantar pautan laman poker di laman web anda yang berjaya dan anda dalam perjalanan untuk merujuk pemain. Ini dipanggil pemasaran gabungan Namun, tidak lama kemudian saya menyedari bahawa saya masih terlepas menjadi ahli gabungan. Memulakan bilik poker dalam talian boleh menjadi kunci. ”

Memulakan, mengekalkan dan memasarkan bilik poker dalam talian tidaklah murah. Biasanya komitmen berjuta-juta dolar diperlukan. Untuk bertahan dan berjaya di pasaran ini, anda perlu mempunyai kecairan pemain. Ini bermaksud apabila anda ingin bermain poker, lebih baik jika terdapat banyak pemain dan meja menunggu anda untuk menyertai permainan mereka. Penyelesaian terbaik untuk masalah ini adalah dengan menyertai rangkaian poker. Ini adalah rangkaian bilik poker dalam talian yang menggabungkan pemain mereka ke dalam satu persekitaran dalam talian.

Beberapa rangkaian terbesar adalah OnGame dan PlayTech. OnGame mewakili Poker Room, Hollywood Poker, Bwin, Chan Poker, EuroCoral Poker dan lain-lain. PlayTech terkenal dengan Noble Poker, Titan Poker, dan banyak lagi. Ironinya, Coral dan Euro Poker pada asalnya berada di rangkaian Party Poker. Party Poker membuat boot ketika mereka menyedari perisian mereka kehabisan ruang untuk menangani SEMUA pemain.

Poker dalam talian adalah industri tahunan bernilai $ 6 bilion yang berkembang setiap hari. Permainan dalam talian akan menjadi industri $ 25 bilion setahun dalam masa kurang dari 3 tahun. Baru-baru ini terdapat beberapa undang-undang yang melarang permainan di AS, tetapi berkat pengembangan jalur lebar utama di seluruh dunia, jumlah ini akan tetap berlaku tanpa mengira sama ada AS dibenarkan menjadi sebahagian daripada pasaran atau tidak. Anda boleh memiliki dan mengendalikan laman web permainan dalam talian secara sah, walaupun anda adalah warganegara AS. 11 negeri di AS mempunyai sekatan lebih lanjut. Sehingga undang-undang AS berubah, anda tidak mahu mengambil pemain AS. Masih banyak negara dan warganegara lain di luar sana yang boleh anda daftarkan secara sah. Terdapat banyak ceruk dalam dunia permainan dalam talian.